Praktijk, rijlessen in Apeldoorn en omgeving, autorijlessen apeldoorn,rijbewijs apedloorn

Het tempo waarin jij je rijbewijs haalt, bepaal je bij ons helemaal zelf. 

Bij onze

rijschool in Apeldoorn

kun je er voor kiezen om wekelijks een autorijles van een uur te volgen. Wil je snel resultaat? Kies dan voor 1 of meerdere dubbel rijlessen (blokuren) per week. Zo gaat minder tijd verloren aan het 'er weer inkomen' en blijven de aangeleerde handelingen beter in het geheugen. Zo haal je dus sneller en effectiever je rijbewijs. Je hebt de keuze uit pakketten, losse rijlessen. De spoedcursus bieden wij vanaf 6 weken en in overleg. Het kan ook zijn dat je maar 1 keer per week rijlessen kunt volgen. Geen probleem, dat kan bij ons ook ’s avonds en op zaterdag. Kies gewoon de vorm die bij jou past. 

Onze lesauto’s zijn een prettige ervaring.

Onze Renault Megane beschikt over uitstekende instelmogelijkheden waardoor zowel lange als korte mensen prettig kunnen zitten tijdens hun

rijlessen

. De bediening is overzichtelijk en de grote ramen zorgen voor voldoende zicht rondom. Het ruime en toch compacte formaat zorgt ervoor dat het een prettige auto is om rijlessen in te volgen. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk, maar je zit toch behoorlijk veel uren in de lesauto en dan is comfort toch prettig. Daarnaast roken onze instructeurs niet. De auto’s zijn uitgerust met airconditioning. In de winter hebben al onze auto’s winterbanden.

Wij verkwisten jouw tijd en geld niet . 

Heb je al enige ervaring in schakelen, dan gaan we daar niet onnodige tijd in stoppen tijdens jouw rijlessen. Ook leer je efficiënt doordat je rijles krijgt van een vaste instructeur. De instructeur en jij weten aan de hand van de instructiekaart precies hoe ver je bent op weg naar je rijbewijs. Verder zorgt onze persoonlijke aanpak op jouw manier van leren voor optimaal resultaat. 

De diverse specialismen waar jij gebruik van kunt maken in de rijopleiding, zorgen ervoor dat iedereen bij ons bij onze

autorijschool in Apeldoorn

op zijn plek is. 
 

« Terug