Rijschool Dick vd Vliet

Theorie

Voor het behalen van de theorie bieden wij jou verschillende mogelijkheden bij onze

autorijschool in Apeldoorn

. Met de behaalde theorie kan het praktijkexamen of Tussen Tijdse Toets worden aangevraagd bij het CBR. Deze blijft anderhalf jaar geldig. Wanneer je met de theorie begint is afhankelijk van hoe jij jouw rijopleiding volgt. Over het algemeen begin je met de theorie nadat je bent begonnen met de rijlessen. De theorie is dan veel beter te herkennen, vooral m.b.t de gevaarherkenning. Wanneer je een spoedcursus volgt adviseren wij de theorie te halen voor je met de rijlessen begint om vertraging te voorkomen. Ook hier kies je wat bij jou past.

Individueel
Studeer je graag zelf in je eigen tempo en op tijden die jou het beste uitkomen? Dan is ons zelfstudiepakket iets voor jou. Je kunt kiezen tussen studeren m.b.v. een CD-rom en/of een lesboek. Wij hebben zorgvuldig gekozen voor studie- en oefenmateriaal dat goed aansluit op de vraagstelling van het CBR. Zo laten wij niets aan het toeval over.


Theorie examen
Wanneer je individueel theorie leert, kun je zelf via www.cbr.nl het theorie examen reserveren. Er is een mogelijkheid tot een individueel examen. Dit kan wenselijk zijn bij o.a. faalangst, autisme of dyslexie. Ook is een anders talig examen mogelijk of met een tolk.
Informeer bij onze

rijschool in Apeldoorn

naar de mogelijkheden en de prijzen.

 

« Terug