De aanpak

In de rijles
Jouw manier van denken, leren en doen vormt het uitgangspunt in de

autorijlessenNaast dat wij begrip, kennis en ervaring hebben in bovenstaande onderwerpen, en de uitdagingen die hierbij een rol kunnen spelen, zullen we vooral gebruik maken van jouw mogelijkheden en waar je al goed in bent. Dat leert een stuk makkelijker.

Wanneer je door leerproblemen regelmatig tegen teleurstellingen aanloopt, kan dit invloed hebben op jouw zelfvertrouwen, waardoor je faalangst kunt ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie over faalangst.

Bij het CBR
Aan het begin van de rijopleiding krijg je van ons een Eigen Verklaring die je invult. Wanneer je bijv. onder behandeling bent of bent geweest bij een psychiater of psycholoog, volgt er mogelijk een ander traject bij het CBR. Dit geldt niet voor een diagnose die is gesteld door een andere hulpverlener. 

Wanneer er bij ADHD gebruik wordt gemaakt van Ritalin, volgt ook een ander traject bij het CBR. Het CBR beoordeelt n.a.v. jouw Eigen Verklaring of extra onderzoeken noodzakelijk zijn. Hierbij kun je denken aan een onderzoek en/ of een rijtest. Uiteraard kun je rekenen op onze kennis en ervaring hiermee richting het CBR.   

Mensen met leerproblemen kunnen onze

autorijlessen in Apeldoorn

volgen, maar ook in omliggende dorpen en steden.

« Terug